Monday, May 23, 2022

BENELUX PEST: dé vakbeurs bij uitstek op gebied van plaagdierpreventie en -bestrijding.
PEST CONTROL NEWS BENELUX is sinds 2009 de drijvende kracht achter de organisatie van de vakbeurs “BENELUX PEST”.

De Benelux Pest is een niet te missen evenement voor alle Pest Control Professionals die op de hoogte willen blijven van de laatste nieuwe trends en ontwikkelingen binnen ons vakgebied. Deze vakbeurs met internationale flair biedt u de gelegenheid om collega-professionals, producenten, brancheorganisaties en opleidingsinstituten te ontmoeten en een reeks exclusieve beurspromoties te ontdekken die uitsluitend tijdens de beursdag aan de bezoekers voorgesteld worden.

Tijdens de beurs stellen een dertigtal exposanten hun portfolio aan u voor of kunt u vrijblijvend een bezoekje brengen aan één van de interessante workshops die draaien rondom een actueel thema. De beursdag wordt telkens afgesloten met een Happy Hour en een informeel diner waarbij de gasten verwend worden met live muziek en animatie.

Change to: De Benelux Pest is gratis te bezoeken en doorlopend geopend van 09u00 tot en met 16u30. De eerstkomende editie zal op 6 april 2022 plaatsvinden. Voor meer informatie kunt u steeds de website www.beneluxpest.com raadplegen.

X